Vse storitve na enem mestu

Tisk na majice

Potiskane majice z unikatno sliko ali fotografijo so zelo primerne kot darilo za rojstni dan, valentinovo, abrahama, obletnice ali kakšno drugo posebno priložnost. Pogosto se uporabljajo tudi za fantovščine, dekliščine in razna srečanja.

Tisk na majice

Za tisk na majice se uporablja več tehnologij, v zadnjem času je najpopularnejša tehnologija "direct to garment", ki omogoča neomejene možnosti pri izbiri motiva in je cenovno ugodna tudi pri tiskanju majhnih količin oziroma samo ene majice. Še vedno pa se uporablja tehnologija transfernega tiskanja na majice, ki je pri večjih količinah in enostavnem motivu cenejša.

Direkten tisk na majice

Pri direktnem tisku na majice se natisne motiv nepostredno na majico ali drug tekstil. Barva se vpije v bombaž, tekstura majice se ne spremeni, je mehka na otip in ne daje neprijetnega občutka nalepke. Mogoče je tiskati na svetle majice s temnimi barvami ali obratno na temne majice s svetlimi barvami.

Tehnologija direktnega tiskanja na majice zagotavlja visoko kakovost natisnjenega motiva in daljšo obstojnost tiska. Barve so izdelane na vodni osnovi in zdravlju popolnoma neškodljive. Pred pranjem je tako potiskane majice priporočljivo obrniti in jih ne sušiti v sušilnem stroju, s tem še dodatno podaljšate obstojnost tiska.

Transferni tisk na majice

Transferni tisk na majice predstavljata dve tehnologiji in sicer z uporabo flex folije ali z uporabo flock folije. Postopek pri obeh folijah je podoben, z rezalnikom se iz folije izreže motiv, ki ga nato s toplotno prešo prenesemo na majico. Transferni tisk na majice je priporočljiv predvsem pri večjih količinah in se uporablja za:
  • številke na dresih
  • majice z logotipom
  • reklamne majice
  • majice z enostavno grafiko
Potrebujete PONUDBE za tiskanje na majice?

Izpolnite obrazec in v nekaj dneh boste prejeli ponudbe.

Natančno opišite kaj potrebujete, navedite konkretne podatke, količino in kdaj majice potrebujete.
POŠTNA ŠTEVILKA
TELEFONSKA ŠT.
Borza storitev ❯❯

Večji kraji v Sloveniji, kjer ponujajo storitev